top of page

Vasaras piedzīvojumi kopā ar Colibri Summer School 2024


Vasara ir laiks, kad bērni var atpūsties no skolas, baudīt svaigo gaisu un piedzīvojumus. Viens no izaicinājumiem vecākiem ir atrast piemērotas un aizraujošas aktivitātes savam bērnam, kas ne tikai izklaidē, bet arī attīsta viņa prasmes un intereses. Esam gatavi piedāvāt risinājumu - Colibri Summer School 2024!


Kas ir Colibri Summer School?

Colibri Summer School ir izglītojoša un aizraujoša vasaras dienas nometne bērniem un pusaudžiem, kuru mēs organizējam jau piekto gadu. Mūsu nometnes formāts ir English Summer School, kas palīdz apgūt angļu valodu un attīstīt sadarbības prasmes.  Ar mūsu bagāto pieredzi un apņēmību sniegt kvalitatīvas izglītojošas aktivitātes, mēs esam kļuvuši par vienu no populārākajiem vasaras brīvlaika galamērķiem Latvijā.


Mūsu filozofija

Mēs ticam, ka pārsteigumi, jautra atmosfēra, bērnu talantu atklāsme un komandas gara veicināšana palīdz apgūt jaunas zināšanas un prasmes.

Mūsu nometnes mērķis ir nodrošināt bērniem un pusaudžiem aizraujošo un izglītojošo pieredzi angļu valodā, kas veicina viņu radošo un intelektuālo izaugsmi. Skolēni apgūst angļu valodu, risinot reālās dzīves situācijas, apgūst neparasto par cilvēku, dabu un sabiedrību. Mēs zinām, ka ikviens bērns ir unikāls un spējīgs sasniegt savu pilnu potenciālu, tāpēc mūsu programma ir veidota tā, lai aptvertu daudzveidīgas bērnu intereses un vajadzības



Aktivitāšu klāsts

Mēs piedāvājam vasaras nometni junioriem (Juniors) un pusaudžiem (Teens).

Katra nometnes nedēļa ir veidota tematiski. Kopā ar bērniem un pusaudžiem mēs pētām, analizējam, spēlējam, apgūstam mūsu daudzveidīgo pasauli un darām to komunicējot angļu valodā!

Šogad mūsu tematiskās nedēļas ietver:


Bērniem no 6 līdz 9 gadiem (Juniors)

8. - 12. jūlijā 2024: “Mad Choices” (“Trakās izvēles”)Pēti un radoši eksperimentē, lai atklātu savas intereses! Mēs runāsim par neparasto mums apkārt – peldošām ēkām, dzīvi uz Mēness, skābekļa brīnumainām īpašībām, atklāsim putnu un ziedu noslēpumus — katra diena ir piedzīvojums. Izbaudiet pārgājienus pludmalē, peldēšanos jūrā un aizraujošas spēles dabā. Nepalaidiet garām šo bagātinošo pieredzi!

 



15. - 19. jūlijā 2024: “Weird but True” (“Dīvaini, bet patiesi”)  Aizraujies ar neaizmirstamiem faktiem un dīvainībām! Aicinām bērnus doties atklājumu ceļojumā, kur katra diena sola pārsteigumus un izpēti! Mēs pētīsim formu un izmēru pasauli, uzzināsim par neparasto dzīvnieku uzvedību. Nedēļas gaitā veltīsim uzmanību mīksto, šļakstošo un kraukšķīgo materiālu praktiskai izmantošanai un to unikālo īpašību izpētei. Mēs atklāsim aizraujošos kukaiņu talantus, un par seno gardumu saldo vēsturi. Pikniks, pastaigas pludmalē un aizraujošas spēles brīvā dabā.


22. - 26. jūlijā 2024: “Incredible Creatures” (“Brīnumainas būtnes”) Iepazīsti un izpēti pasaulē esošos brīnumus un būtnes! Uzziniet par zirgu pasauli, kopā ar mums pētiet bioluminiscējošu būtņu noslēpumus, iedziļinieties mūsu mīlestības pret mājdzīvniekiem cēloņos, ieskatieties robotikas nākotnē un bruņurupuču pasaulē. Turklāt noslēdziet nedēļu ar apburošu pikniku. Jautrs un noderīgs laiks, jauni draugi un daudz pārsteigumu!


Pusaudžiem no 10 līdz 14 gadiem (Teens)

8. - 12. jūlijā 2024: "Curious Explorers" (“Zinātkārie pētnieki”) Katra diena sniedz jaunas atziņas! Mēs runāsim par robotu pasauli un to attīstību, uzzināsim kā darbojas tirdzniecības automāti,  kā sports maina cilvēka dzīvi, iedziļināsimies kosmosa misijās un runāsim par dzīvnieku un cilvēka superspējām! Nepalaidiet garām šo neaizmirstamo nedēļu un iespēju atrast jaunus draugus! 

 


15. - 19. jūlijā 2024: “Creative Game-Changers” (“Radošie spēles noteikumu mainītāji”) Attīsti savu radošumu un maini spēles noteikumus!

Izpētiet aizraujošo nejaušu izgudrojumu pasauli, iedziļinieties smaržas intriģējošajā spēkā un atklājiet DNS noslēpumus. Uzziniet, kādi noslēpumi ir dubļos, atbrīvojiet savu iekšējo supervaroni lieliskajās aktivitātēs grupās un izbaudiet dabu, sauli, jūru un pikniku un jaunu draugu smaidus. Nepalaidiet garām jautrību!

 


22. - 26. jūlijā 2024: “Thrill Seekers” ("Piedzīvojumu meklētāji") Izpētiet tādu kriptīdu noslēpumus kā Yeti un Bigfoot, pārbaudiet savu prātu Escape Room spēlē. Izpētiet pasaules brīnumus, uzziniet par mākslas viltošanas noslēpumiem un ienirstiet dziļi jūras brīnumos. Atklājiet dīvainus faktus par cilvēka ķermeni un daudz ko citu! Baudiet vasaras sauli, jūras brīzi un komandu spēles kopā ar mums! 

 


Dienas nometne, trīs unikālas nedēļas

Mēs piedāvājam dienas nometni Jūrmalā, Bulduros.

Trīs nedēļas ar unikālu saturu junioriem (Junior, 6-9 gadus veciem bērniem) un pusaudžiem (Teens, 10-14 gadus veciem jauniešiem).

Mūsu vasaras nometnes formāts ir English Summer School. Dalībnieki aktīvi apgūst angļu valodu. Pedagogi palīdz katram bērnam, nodrošinot individuālo pieeju.

Jūs varat izvelēties vienu, divas vai trīs nedēļās.

Mums ir izcila komanda – gados jauni un pieredzējušie pedagogi, kuri rūpēsies par katru bērnu.



Reģistrējies jau tagad!

Ja Jūs meklējat vasaras brīvlaika aktivitātes, kas sniedz ne tikai izklaidi, bet arī izglīto un attīsta Jūsu bērnu, Colibri Summer School ir ideāls risinājums. Reģistrējieties jau šodien un nodrošiniet savam bērnam neaizmirstamus vasaras piedzīvojumus!

Piedalieties vasaras piedzīvojumos kopā ar mums!





0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page